Zoek je werk voor vanuit huis?

Zoek je werk voor vanuit huis?

Zoek je werk voor vanuit huis?

Laatste Update: 19-07-2020

Hey jij daar! En wat leuk dat je even komt spieken. Ben je vrouw of man en teminste 18 jaar en ouder? En zoek je mogelijkheden voor goed betaald thuiswerk? Graag stel ik je voor aan de job Webcam Model Worden waar jij vanuit huis op ieder moment van de dag in kunt loggen en mee kunt doen met webcam contact tegen betaling.

Het is bij uitstek de manier om betaald te krijgen terwijl je op een veilige en verantwoorde wijze met klanten in contact bent. Met webcammen behou je volledig de controle over wat je doet en met wie, en kan je dit uitstekend ook discreet doen door gebruik van een masker. Het webcammen vergt alleen een computer met webcam, en kan je direct meedoen wanneer het jou schikt.

Het is werk via een echt bedrijf, dat voor meer dan 19 jaar in Nederland geregistreerd staat en zorg draagt voor o.a de uitbetaling en platform. Het zorgt ervoor dat je veilig en op een discrete wijze aan de slag kunt als webcam model en op deze manier geld thuis kunt verdienen. Als je een dame van lichte zeden bent is dit de ideaale combinatie terwijl je wacht op een telefoontje van een klant.

Het afspreken via het platform is ook toegestaan. Je mag zelf je voorwaarden neerleggen en kunt op deze manier ook hier een klantenbestand opbouwen. Zie voor meer info de website en schrijf je vandaag nog (discreet!) in. Geschikt voor mensen vanaf 18 jaar en ouder. Afkomstig uit Belgie, Nederland of Duitsland is geen probleem.

 

Website: Klik hier

fotos WebcamModel

  Info & prijzen voor WebcamModel

  NationaliteitBelgiƫ
  Leeftijd53
  Lengte170 CM
  Gewicht56 KG
  HaarkleurBlond
  Kleur ogenBlauw
  RokerNee
  Vluggertje
  30 min
  45 min
  Heel uur
  1.5 uur
  Twee uur
  ProvincieBrussels Hoofdstedelijk Gewest
  PlaatsBrussel
    
  Beschikbaarheid 
  maandag24/7
  dinsdag24/7
  woensdag24/7
  donderdag24/7
  vrijdag24/7
  zaterdag24/7
  zondag24/7

  Info & mogelijkheden

   Recensies testaccount

   Bekijk recensies van gebruikers voor testaccount. Voor het plaatsen van een recensie voor testaccount dient u ingelogd te zijn.

   Contact opnemen

   Verstuur testaccount een persoonlijke email. Om een bericht te versturen dient u ingelogd te zijn op de website.

   Adverteren op deugnietjes.com

   Top advertenties